La cuina pot ser un lloc màgic on gaudir, i alhora un espai amb moltes possibilitats d’aprenentatge, com l’ús d’un llenguatge específic, l’aplicació de conceptes matemàtics, l’autonomia, el treball de la motricitat fina a través de la manipulació i experimentació dels aliments…
Així, seguint amb la temàtica d’alimentació i àpats, us volem proposar una recepta de magdalenes casolanes ben senzilles i bones fetes per la Noa, la filla de l’Anabel Mestres, educadora de l’aula Cavalls i Elefants. Es tracta d’una proposta que podreu fer en companyia dels vostres fills i filles, compartint una tarda molt dolça i plena d’experiències!
RECEPTA:
Ingredients:
- 2 ous
- 180gr. de sucre
- 170 ml. de llet
- 170 ml. d’oli suau
- 270 gr. de farina de rebosteria
- A escollir al vostre gust: ratlladura de pell de taronja, ratlladura de pell de llimona o sucre avainillat.
- 1 sobre de soda o llevat químic.
Aquí teniu el pas a pas!
Cliqueu la imatge ver veure el vídeo
Recordeu tenir el forn prèviament escalfat a 180º. Un cop feta la barreja, posarem les magdalenes al forn uns 20’ aproximadament a la mateixa temperatura.
Quan les traiem del forn les deixarem refredar i…
BON PROFIT!!!!!