Graduació 4t ESO


El passat 18 de juny, l’alumnat de 4t d’ESO juntament amb les seves famílies, van assitir a l’acte de graduació de la promoció 2008-2021.
La jornada va ser molt emotiva i els sentiments, records, aprenentatges i experiències d’aquest període de temps van esdevenir un cocktail… Llegeix més»

Preinscripció curs 2021-2022

Oferta definitiva curs 2021-2022
INFORME_OFERTA_OME_INFORME_OFERTA (2)
INFORME_OFERTA_OME_INFORME_OFERTA(1) (2)
Alumnes assignats al centre
INFORME_ASSIGNADES_INFORME_ASSIGNADES
INFORME_ASSIGNADES_INFORME_ASSIGNADES(1)
Alumnes preinscrits al centre
INFORME_PREINSCRITES_OME_INFORME_PREINSCRITES_OME
INFORME_PREINSCRITES_OME_INFORME_PREINSCRITES_OME(1)
Sol·licituds en llista d’espera
INFORME_LLISTA_ESPERA_OME_LLISTA_ESPERA
INFORME_LLISTA_ESPERA_OME_LLISTA_ESPERA(1)
 

Viatge fi de curs 4t d’ESO

Del 3 al 5 juny, l’alumnat de 4t d’ESO s’ha desplaçat fins la comarca del Pallars Sobirà per dur a terme diverses activitats plegats, tot gaudint de la natura.

Van visitar el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici amb 4×4 i realitzant una mica… Llegeix més»

Resultats Cangur 2021

Aquesta setmana van arribar els resultats de l’alumnat que va participar en el Concurs Cangur 2021. Val a dir, que el primer bon resultat es deu a la participació i implicació de l’alumnat en el desenvolupament d’aquestes proves. Durant una estona van estar donant el… Llegeix més»

Concurs de Relats Cangur

Aquesta darrera setmana la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) va publicar la resolució del Concurs Relats Cangur en la que, una alumna del nostre centre, que cursa 4t d’ESO ha aconseguit posicionar-se com a relat destacat amb l’obra “La història d'(alg)Ú”.
Aquest concurs combina la passió… Llegeix més»

Xerrada d’Orientació: “Habilitats”

Aquest passat dimecres 28 d’abril l’alumnat de 4t d’ESO va assistir a la xerrada d’orientació “Habilitats” a càrrec del sr. Joan Agustí Ramírez.
El fil conductor d’aquesta xerrada era el rugit d’un tigre: grrrrr!!!, inspirat amb la faula “El tigre que es pensava que era una… Llegeix més»

Diada de Sant Jordi i els Jocs Florals

Com cada any, amb l’arribada de la primavera ens trobem de nou amb una de les festes més assenyalades en el nostre calendari escolar: la diada de Sant Jordi i la celebració dels Jocs Florals.

L’objectiu dels Jocs Florals sempre ha estat el mateix: potenciar l’expressió i la producció escrita del nostre alumnat per fer evident als nois i les noies de l’escola que l’ésser humà pot copsar el món a través dels sentits i expressar les seves sensacions i els seus sentiments mitjançant la paraula. Al mateix temps, l’organització d’aquests Jocs Florals porta implícit un altre objectiu: fomentar i difondre una tradició cultural pròpia i arrelada al nostre país.

Des de l’escola intentem transmetre l’entusiasme per la creació, la poesia, la imaginació… Els professors intentem possibilitar que l’alumnat gaudeixi del meravellós moment de la creació i pugui expressar lliurement els seus
pensaments i els seus sentiments. Per això el concurs que organitzem té tres modalitats: una de redacció, una de cartells i una de punts de llibre.

El concurs premia tres redaccions, un cartell i un punt de llibre de cada cicle. Els guanyadors dels Jocs Florals 2021 han estat els següents:

De primer cicle, el 1r premi de redacció ha estat per a l’alumna amb el pseudònim Ploma i Tinter, el 2n premi se l’ha emportat l’alumne amb el pseudònim Luxtarron i el 3r, l’alumna amb el pseudònim Leivatrece. Pel que fa a la vessant més artística dels concurs —cartell i punt de llibre– els guanyadors han estat els alumnes amb els pseudònims Polet de Llima i Cheryl Blossom.

De segon cicle, el 1r premi de redacció l’ha guanyat l’alumna amb el pseudònim Angelina, el 2n premi ha estat per a l’alumna amb el pseudònim Freya i el 3r premi se l’ha endut l’alumna amb el pseudònim Vanila. El cartell i punt de llibre premiats en aquest cicle han estat els realitzats per les alumnes amb els pseudònims Nerea i Angelina.

Volem agrair a l’alumnat la seva participació, felicitar-los pel bé que ho han fet i encoratjar-los a seguir vivint, volant i creient en la imaginació per tal de seguir escrivint i aprenent. Ells són la peça fonamental d’aquests concursos i, sense ells, no tindrien sentit.

Amb les arrels a les mans  ,    El camí de la vida

GRÀCIES A TOTS I ENHORABONA!!

Coneixem l’Església amb mn. Joan Guerola

El passat 14 d’abril l’alumnat de 4t d’ESO va dur a terme una classe de Religió diferent. A través d’una videoconferència amb mn. Joan Guerola els estudiants van poder apropar-se a l’Església i preguntar les seves inquietuds i dubtes.
Aquesta acció d’apropament crea una visió realista… Llegeix més»