Trobada de dansa

La classe de l’espai hem participat en una trobada de dansa juntament amb la Sínia i el Turó de Guiera. L’experiència ha sigut molt positiva, però no l’explicarem les mestres, sinó les autèntiques persones protagonistes: les nenes i els nens.
Va molar molt.
M’ha agradat ballar amb… Llegeix més»

COOPEREM

Petita mostra de les activitats cooperatives que fem a les estones d’educació física:

 

 

Gràcies famílies

Gràcies a totes les famílies i professionals de l’escola Xarau que diumenge 4 de març van fer possible una Jornada de Portes Obertes plena de converses i de moments compartits. I gràcies a tots aquells pares i mares que vàreu decidir venir a conèixer el nostre… Llegeix més»

ART

Cal entendre l’Art com l’expressió íntima d’un llenguatge que permet als infants prendre decisions sobre allò que volen fer i com ho volen desenvolupar. Quan parlem d’art no parlem de resultats bons o dolents, sinó de resultats que han de satisfer una experiència pròpia i personal,  ja que cada… Llegeix més»

L’HORTET DEL XARAU

Terra, llavors, aigua, planta, arrel, fulla, criexement, nutrient, fruit, vida, alimentació… quants conceptes som capaços d’aprenedre quan vivim l’aprenentatge com a propi, quan és una experiència vital  que inclou tot un procés: de la terra al plat! Un projecte que neix de la mà de… Llegeix més»

LA NATURA

Aprendre a gaudir de la natura i ser conscients que som part d’ella ens permet cercar el nostre propi equilibri i superar petits reptes que ens proposem. Avui és una caminada pel bosc, demà serà un petit cim i un altre dia una cursa d’orientació,… Llegeix més»

L’EQUILIBRI DE L’EXTERIOR

L’exterior és sovint tan o més educatiu que l’interior. Pactes, acords, decisions; són processos no dirigits que cal resoldre. L’exterior ens ofereix un ventall de possibilitats que cal aprendre a descobrir. Aquest curs el tenim en procés de millora! Aviat us sorprendrem.
més fotos