Què bona la Xocolata Solidària!

Aquest curs, per segon any, hem participat en la

“xocolatada solidària”

amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que es duu a terme a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

“El 15 de febrer es celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquest dia té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància dels reptes als que s’enfronten els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies, així com de la necessitat de que tots els nens en qualsevol lloc del món tinguin accés a un diagnòstic precís i precoç i puguin rebre un tractament eficaç.”

(https://xocolatadasolidaria.org)

L’AMPA de l’escola ha organitzat un esmorzar de xocolata i coca per tothom que ens ha portat en  Joan Campassol i que mares i pares voluntaris/es han repartit a les classes.

Amb aquesta acció tots hem col·laborat posant el nostre granet de sorra en  la important lluita contra el càncer dels més petits.

Agraïm l’organització de l’AMPA, col·laboració de mares i pares voluntaris i la participació de tothom.

Tot un èxit! 

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>