amb les piles carregades

per seguir educant per un nou món!

2019-20_JORNADA PER L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

El divendres 27 de setembre al matí ens hem reunit tots/es al pati com a cloenda de la “Setmana per l’emergència climàtica”.

Després de reflexionar i parlar-ne a les aules, junts hem construït un mosaics amb les paraules terra i SOS juntament amb un gran cor que batega per la terra.

Els /les alumnes de 6è ens han llegit el conte “la terra bonica” i hem acabat escoltant la cançó “Madre tierra”.

  

Un granet de sorra en la lluita per a un futur sostenible!!!

 

ATUREM LA CRISI CLIMÀTICA!!!

“El moviment ‘Fridays for future’ convoca una manifestació a Barcelona el 27 de setembre, coincidint amb la Vaga Mundial pel Clima, que culminarà una setmana plena d’activitats per sensibilitzar de la situació ‘d’emergència climàtica’ als carrers i a les escoles”

Des de l’escola volem posar el nostre granet de sorra en un tema tan important com és la preservació i cura del planeta per a un futur digne dels/les nostres joves i infants. 

En el nostre dia a dia eduquem en conscienciar de la importància de respectar l’entorn, de les actuacions respecte el medi ambient… i és per això que ens afegim a les actuacions mundials que es duen a terme aquesta setmana en l’anomenada “setmana de vaga per la terra” que culminarà el divendres 27 de setembre amb una “Vaga mundial pel clima”.

Durant aquesta setmana a les nostres aules ens informarem, reflexionarem, debatrem per conscienciar-nos de la importància de lluitar per aturar la crisi climàtica. Què és la crisi climàtica, què podem fer nosaltres per aturar-la seran els eixos de reflexió. El divendres a l’hora del pati ens trobarem per fer una acció conjunta tota l’escola.

Deures d’estiu 6è_2019

Benvolgudes famílies de 6è,
Els vostres fills i filles durant les vacances d’estiu han de fer algunes activitats  que us podeu descarregar d’aquesta pàgina web de l’escola.
Hi ha un dossier amb les activitats de les àrees de llengua catalana, castellana, anglesa i matemàtiques. Hem procurat… Llegeix més»

Un nou cirerer per l’escola!

La iaia i la Laia Puigdefàbregas de 1r,  ens han regalat un cirerer per l’escola! Agraïm aquest detall!!! 
Li buscarem un lloc i de ben segur en gaudirem petits i grans!!!
Moltes gràcies!
Cirerer
(Mercè Bastida)
Ets tu, florit cirerer
el signe de l’alegria,
que avances la primavera
tots els mitjans… Llegeix més»