BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DE L’ESCOLA FREDERIC GODÀS – NÚMERO 11 – SETEMBRE 2016


Iniciem el nou curs 2016-17 amb la il·lusió d’iniciar un camí pas a pas i compartir-lo amb tots vosaltres cada dia a l’escola, a la nostra pàgina web i als nostres blocs.
Reprenem l’activitat, i alguns comencen de nou, amb energies renovades en l’apassionant repte de compartir la difícil tasca d’educar els vostres fills i filles.

Si aquests dies donem un cop d’ull a la premsa ,les notícies de vegades ens poden fer pensar que la situació educativa del nostre país està lluny de millorar així doncs podem llegir: “El nou curs comença el dia 12 amb més alumnes i menys professors” “Els col.legis de Lleida perden un miler d’alumnes de P3 en 5 anys” “Els sindicats ja preparen més protestes per les retallades en la docència”.

Tot és ben cert però davant d’aquest clima d’incerteses, és quan més que mai cal buscar estratègies creatives i unir esforços per tal que l’objectiu més important que ens uneix, l’educació dels nens i nenes, no es vegi afectat i puguem arribar a assolir els màxims nivells de qualitat.

Aquest curs 2016-2017 comença amb el record de l’adéu al Sr. Lluís Miquel i Segarra , que va estar a la direcció de l’escola durant més de vint-i-cinc anys. Des d’aquí li desitgem que gaudeixi plenament d’una merescuda jubilació. Al mateix temps iniciem un nou període sota la direcció de la Sra. Maria José Castelló que ja coneixeu, doncs ha estat mestra de l’escola i cap d’estudis durant molts anys. La Sra. Irene Sales és la nova cap d’estudis i el Sr. Robert Martí, el secretari . Els tres formen l’equip directiu. Així doncs, aquest curs escolar 2016-2017, s’inicia amb un nou equip, nous projectes, noves idees i noves perspectives que els docents us anirem explicant en les diferents reunions d’inici de curs.

Des de la direcció us volem animar en la important tasca que exerciu com a pares i mares i la necessitat que els nens i les nenes vagin a l’escola cada dia amb il.lusió. Plegats, l’escola i la família ajudarem als infants a créixer en harmonia i farem que cadascú desenvolupi al màxim les seves capacitats i tots/es puguin esdevenir persones autònomes i lliures. BON INICI DE CURS PER A TOTHOM!!!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>