PEDALADA DELS ALUMNES DE 6è.

 Aquesta tarda alumnes de Frederic Godàs s’han desplaçat amb bicicleta fins als tres instituts del Campus on han visitat les inastal.lacions i han practicat un recorregut segur. Abans de la sortida, la unitat de la guàrdia urbana (BIKE_GU) els ha fet una xerrada. 
Aquesta és una activitat que es fa anualment emmarcada en la setmana de la mobilitat sostenible i dins del programa CAMINS ESCOLARS. Amb aquesta activitat es tracta de conscienciar l’alumnat que hi ha maneres alternatives de desplaçar-se per anar a l’escola que poden ser ràpides i saludables sense necessitat de recórrer al cotxe particular i contaminar l’aire. 
Altres activitats que també s’han fet aquesta tarda han estat la revisió de bicicletes a càrrec de tècnics del barri de Cappont, gimcana amb circuit de bicis, sorteig de material i berenar popular pels participants a càrrec de l’AMPA.

La Direcció del centre dóna les gràcies a tots els col.laboradors i els anima a continuar realitzant activitats tan educatives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>