DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA 2021.

L’escola Frederic Godàs s’ha adherit al concurs  convocat des del Pla Català d’Esport a l’Escola per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física i que aquest any porta per lema “Cada pas compta”. La proposta consisteix en que l’alumnat faci una o vàries voltes desplaçant-se de la manera més original possible alhora que es reflexiona sobre la importància de l’esport per la salut.

Esperem que us agradi.

#gentactiva, #DMAF2021, #cadapascompta.

Libertad, en los educandos, es respetar su personalidad; es hacer intervenir su voluntad en todos sus actos; es despertar y avivar la luz de su inteligencia para que alumbre su camino en todos los momentos; es poner en juego continuamente estos dos poderosos resortes de nuestra vida: la razón y la conciencia; es acostumbrar a los jóvenes a sentir en sí mismo la responsabilidad de su manera de obrar; es hacerles sentir y comprender la razón de su existencia.
FREDERIC GODÀS
Boletín del Liceo Escolar, n. 95, octubre del 1916

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DE L’ESCOLA FREDERIC GODÀS – NÚMERO 49 – FEBRER 2021.


Hem acabat el mes de gener celebrant el Dia Escolar per la No-Violencia i la Pau amb un seguit d’activitats que podeu veure en el següent vídeo: https://agora.xtec.cat/ceipfredericgodas/portada/dia-de-la-pau-2021/
En la mateixa línia d’adaptació a la nova normalitat, durant aquest mes celebrarem… Llegeix més»