ESCOLA – BARRI

L’escola Frederic Godàs i les institucions del barri de Cappont col·laboren plegades en diferents activitats al llarg del curs (Col.lectiu Cultural de Cappont, ASPROS Ciutat Campus, ABS Cappont, Club Bàsquet Cappont, Club Esportiu Atlètic Lleida…)

El dia 1 de febrer l’alumnat de cinquè va ser convidat en el projecte de valors, anglès i esport iniciativa del Club Esportiu Atlètic Lleida. Entre d’altres activitats l’escola va preparar una animació que consistí en cantar l’himne del Liverpool FC al camp de l’Atlètic Lleida. L’actuació amb coreografia de banderoles negres i vermelles va encantar als presents i va arrencar molts aplaudiments.

El club va sortejar un curs a l’Acadèmia “General d’Estudis” i la sort va agraciar l’alumne: ERIC SALAMÓ. Aquest triarà estudiar Informàtica. Felicitats!

Libertad, en los educandos, es respetar su personalidad; es hacer intervenir su voluntad en todos sus actos; es despertar y avivar la luz de su inteligencia para que alumbre su camino en todos los momentos; es poner en juego continuamente estos dos poderosos resortes de nuestra vida: la razón y la conciencia; es acostumbrar a los jóvenes a sentir en sí mismo la responsabilidad de su manera de obrar; es hacerles sentir y comprender la razón de su existencia.
FREDERIC GODÀS
Boletín del Liceo Escolar, n. 95, octubre del 1916

EL PATI ESCOLAR, ESPAI D’APRENENTATGE I CONVIVÈNCIA.

L’hora de l’esbarjo és gairebé l’espai de temps més desitjat per als nens i les nenes. El pati és una oportunitat més per a treballar valors i per viure noves experiències d’aprenentatge.L’escola Frederic Godàs disposa d’un marc privilegiat (10.000m2) per gaudir aquestes experiències i sobretot per sentir el gust d’estar amb els iguals tot compartint vivències. En aquest espai educatiu els/les mestres hem preparat diverses activitats novedoses per facilitar que la mainada aprengui a relacionar-se, a dialogar, a resoldre conflictes, a conviure i a riure plegats .… Llegeix més»