Diada de la Pau

Ahir ens vam trobar tots i totes per commemorar el dia de la Pau.

A les classes hem treballat aquest curs la cançó el color de l’esperança i la cantarem tots plegats al final de l’acte.

Ara us volem explicar el que hem fet a les tutories per celebrar aquesta data. Com que la cançó tracta de com cadascú pot canviar el que l’envolta, el seu món, nosaltres hem reflexionat i treballat a les classes sobre què podem fer per canviar el nostre entorn a casa, a l’escola o al poble perquè sigui millor. És a dir, hi hagi pau, amistat i estimació.

Hem arribat a la conclusió que els infants podem fer moltes coses perquè el canvi sigui a millor i que no només hem de saber dir o pensar , sinó que hem de saber actuar i no esperar que els adults ens solucionin sempre el que ens passa a nosaltres o el que li passa a una altra persona.

És per això que cadascú s’ha dibuixat a si mateix/a i estem  representats i representades al voltant del món que veieu al vidre dels despatxos de l’escola perquè podem fer moltes coses per millorar i tots junts és més fàcil que ho aconseguim.

Tot seguit alguns alumnes de tercer a sisè de l’escola llegirem les conclusions a les quals hem arribat per poder millorar el món.Cliqueu els enllaços per veure els vídeos.

Vídeo Frases per la Pau

Vídeo Cançó per la Pau

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>