VISITA A LA FAGEDA

Els nens i les nenes de 5è hem visitat la cooperativa La Fageda amb la finalitat de conèixer com funciona una gran cooperativa i poder veure si hi ha semblances amb les nostres cooperatives escolars.

Hem estat a la granja i ens hem acostat a les vaques, hem vist com s’alimenten i com es munyen. Fins i tot hem tocat els vedells petits!! Hem après el procés de fabricació del iogurt i de diferents postres làctics elaborats amb la llet de les vaques de la granja que no contenen ni conservants ni colorants. Hem pogut tastar un dels seus productes… estan deliciosos!!!! Però, realment, el que més ens ha agradat és saber que la Fageda és una cooperativa sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració sociolaboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat psíquica o trastorns mentals severs.

CLIQUEU LA VACA PER VEURE LES FOTOGRAFIES DE LA SORTIDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>