4t: PAISATGE DE MAR I MUNTANYA

A l’escola vam fer un taller del paisatge de mar a muntanya. Teníem unes maquetes amb el relleu del paisatge dividit en 4 trossos: costa, plana, muntanya mitjana i muntanya alta. Primer ens van fer una petita explicació. A continuació el professor ens va donar material per posar elements en el paisatge: arbres, rius, cases, escoles, hospitals, fàbriques, carreteres, ferrocarrils, camps de conreu, etc….

Vam aprendre que a cada zona hi havia quantitats diferents dels elements que teníem. A la costa hi ha grans ciutats, molts edificis, indústries, autopistes, trens, ports i aeroports.A la plana hi vam posar camps de conreu, granges i pobles mitjans. I per acabar, a la zona de muntanya hi ha pobles petits, boscos, poques carreteres i l’inici dels rius.

Aquest taller va ser molt divertit i molt interessant i vam aprendre moltes coses. Ens van donar molta informació que ens ajudà a treballar i aprendre més a la classe.

MIREU ALGUNES FOTOGRAFIES DEL TALLER :

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>