Què hem fet de nou aquest curs?

Aquest curs 2018-2019 hem engegat aquests nous projectes:

Racons de joc simbòlic amb suport oral dels pares i mares: les famílies participants han valorat positivament l’organització del racó i el treball d’autonomia, coeducació, conversa i pronúncia. Les principals dificultats amb les que s’han trobat han estat que els nens es posin d’acord entre ells, aconseguir diàleg i interacció entre ells i que recullin.
Fent click AQUÍ podreu llegir les reflexions que han fet les mares col.laboradores.

Trobada de famílies EN21 valorada molt positivament en quant a organització i dinamització dels tallers.

Participació al fòrum d’Escoles Verdes. Dues alumnes de van fer una exposició sobre el canvi climàtic.

Projecte conjunt amb l’IES Vinyes Velles “Els tresors del camí fluvial”. Els alumnes de 2n d’ESO van preparar unes activitats de coneixement del nostre poble a través de geolocalització per la vora del riu Mogent.

Iniciació a Cicle Inicial al projecte de suport vital, que està previst anar augmentant a Cicle Mitjà i Superior.

Hem iniciat les jornades de mostres pedagògiques a les famílies. Aquest any hem fet a tots els cursos una mostra de com treballem la resolució de problemes matemàtics.

Visita de la guarderia PAS A PAS a l’escola, per afavorir l’adaptació i el treball en xarxa amb les diferents escoles del poble.

Hem inclós als nostres projectes d’aula a diferents entitats de la zona i del poble (Volumon, Amics del gats de Parets, Associació de fibromiàlgia, circuït de Catalunya, club d’atletisme de Montornès), també per afavorir el treball en xarxa que contempla el Pla Educatiu d’Entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>