2a TROBADA DE DELEGATS VERDS. COMITÈ AMBIENTAL DE L’ESCOLA

Aquesta setmana s’ha dut a terme la segona trobada de delegats verds a l’hort de l’escola. Els representants de cada curs, des de P5 fins a 6è s’han presentat i entre tots s’han pres acords i s’han fet noves propostes pel curs.

La Júlia, la Mar, la Griselda, l’Aleix, l’Aitor, L’Aron i el Bernat són els delegats verds de cada curs i són els encarregats de traspassar la informació al seu grup i vetllar perquè es duguin a terme les propostes consensuades a la reunió.

Alumnes i mestres acompanyats també pels representants externs com són el Xavier Rosell de l’ajuntament, la Roser Servalls com a representant del Museu de la Vida Rural i la Raquel Sánchez com a representant de l’AMPA han fet reflexions sobre totes les accions i propostes relacionades amb la sostenibilitat i la cura del mediambient.

Al llarg de la trobada s’ha parlat de grans temes com la recollida selectiva, de la mobilitat sostenible i s’han fer propostes de millora, també s’ha parlat entorn la difusió de les propostes i de la dinamització del punt verd de l’escola. Entre tots s’han anat fent noves propostes, s’han anotat noves idees relacionades amb els espais verds del centre, s’han compartit accions sostenibles i relacionades amb l’emergència climàtica que s’aniran desenvolupant els propers mesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>