LES 3R A LA CLASSE DE P5

Després del Carnaval els elements de les corones que vam confeccionar a P5, basant-nos amb l’obra de natura estàtica de l’artista Maties Palau Ferré, les hem recol·locat i han recobrat vida en un quadre.

En aquest bodegó podem veure alguns dels elements que es repeteixen en moltes de les seves natures estàtiques: el raïm fruit típic de la nostra terra i els peixos sobre safates blanques, a part el gerro amb flors i el bol de síndria,  tot sobre una taula.

Ens inspira la grandesa de la natura al ser capaç de donar-nos tots aquests fruits representats a l’obra. I al mateix temps en ajuda a ampliar el nostre projecte “Som natura”.

Al nostre centre, com Escola Verda que som, sempre que podem apliquem la regla de les tres “R” . Hem reciclat els elements de la nostra disfressa i els hem enganxat al nostre quadre per penjar-lo a la nostra habitació i decorar-la. A més hem evitat produir residus, hem reutilitzat.

Tan de bo aquesta petita acció anés calant en els nostres actes per aconseguir millorar el futur del nostre entorn, del nostre planeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>