Campanya de mecenatge per comprar una impressora 3D

Benvolgudes famílies,

L´Ajuntament i l’Institut d´Alpicat han posat en marxa dues impressores 3D que permeten fabricar material sanitari pel CAP d´Alpicat, residències d’avis, comerços i altres serveis bàsics del municipi.

Davant la falta de material en aquests centres, l’Ajuntament d’Alpicat, l’Escola Dr. Serés i l’Institut d’Alpicat, juntament amb la col·laboració del col·lectiu Quiets a Casa! i l’Associació Cultural de Dones, hem creat una campanya de mecenatge per adquirir una tercera impressora 3D i així posar el nostre granet de sorra en aquesta crisi i facilitar que els professionals puguin fer la seva feina de la manera més correcta i segura possible.

Durant l’estat d’alarma i fins que sigui necessari, durem a terme una acció que permeti la fabricació de viseres, panys per a portes sense contacte, mascaretes i el que ens sol·licitin els serveis sanitaris.

Per a dur a terme aquesta actuació ens cal comprar una nova impressora 3D i la resta de material necessari com són: les pantalles transparents, les gomes i les bobines d’impressió que permeti incrementar la producció i arribar a la màxima gent possible que ho requereixi.

El pressupost total de l’actuació es desglossa en els següents conceptes:

-1 Impressora 3D: 4.155,62 € IVA inclòs
– Consumibles: 600,00  €
– Gomes, pantalles…: 244,38 €

Total 1 màquina: 5.000,00€

Un cop finalitzada la crisi, la impressora es donarà a l’Escola Dr. Serés d´Alpicat. També, un cop realitzades les compres, s’exposaran els comptes a les xarxes socials.

Fem una crida a particulars, empreses i entitats del municipi a què ens ajudeu a dur a terme aquesta iniciativa. Amb el vostre granet de sorra podem aconseguir que els professionals puguin treballar dignament i sense risc de contagi.

Podeu col·laborar en la campanya de mecentatge a tavés d’aquest ENLLAÇ

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Tot anirà bé!