La Barcelona Medieval i el Parlament de Catalunya

Les nenes i els nens de cinquè han anat d’excursió a Barcelona per ampliar i consolidar el tema que estem treballant a les sessions de medi. Tots plegats, vam fer un recorregut per la Barcelona medieval i romana, reconeixent els carrers i les figures arquitectòniques més rellevants de la història. 

Vam iniciar la ruta al Portal de l’Àngel i la vam finalitzar al Parlament de Catalunya, al Parc de la Ciutadella on vam dinar i vam gaudir de temps lliure per jugar i descansar, aprofitant el dia tan agradable que ens va fer.

Durant l’itinerari vam trobar edificis tan emblemàtics com la Catedral de Barcelona i les restes de l’aqüeducte, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya a la plaça Sant Jaume o la Basílica de Santa Maria del Mar i el Mercat del Born. 

Donada la situació, la visita al Parlament es va fer de manera virtual i des de l’escola el passat 10 de desembre. Els nens i les nenes de cinquè van tenir l’oportunitat (ja que és l’únic edifici oficial que ofereix aquest servei de visita virtual) de veure com és el Parlament per dins. L’explicació que ens van fer va ser molt completa i els infants van poder realitzar preguntes, per tal de resoldre els seus dubtes.

Una visita a la meravellosa ciutat en què vivim plena d’emblemàtics racons que hem pogut descobrir  i gaudir tots junts.

 

                             

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>