Circ Raluy

 

Durant el mes de novembre, el Circ Raluy ha estat de visita a Cornellà i vam voler aprofitar l’ocasió per visitar-lo i fer un taller per conèixer el circ. Enmarcat dins el  projecte interdisciplinar “Un tomb pel món”,  es volia apropar als infants el mode de vida nòmada del circ, viatjant per diferents ciutats i vivint en les seves caravanes. Durant el taller, els alumnes de cicle inicial van poder visitar els diferents espais del circ i conèixer alguns dels seus artistes. Van poder descobrir la zona on es preparen els artistes abans de la seva actuació i on escalfen i preparen el material que necessiten. Van seure al voltant de la carpa i els més valents, van poder pujar al cèrcol aeri i experimentar amb aquest element que permet fer moltes acrobàcies. Van veure algunes de les caravanes del circ, com la de la cafeteria, i van descobrir que a part de les caravanes pròpies de cadascun dels artistes, n’hi ha també una que és una biblioteca on hi ha llibres del circ i també de matemàtiques ja que a l’amo del circ li agraden molt!

Algunes caravanes tenen al voltant de 100 anys i han estat restaurades per conservar el pas del temps. A més,  és l’únic circ que també té una caravana hotel, on les persones que s’hi allotgen poden, a més de gaudir de l’espectacle, veure els entrenaments i durant uns dies, fer vida de circ!

 

CIRC 1rA

CIRC 1rB

CIRC 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>