Can Mercader

El parc de Can Mercader, el més important de la ciutat, ocupa tot el que antigament foren els jardins de l’antic Palau de les famílies dels Comptes de Mercader i dels Comptes de Bell-lloc.

Al llarg del mes de maig, els infants d’Educació Infantil han pogut gaudir d’un matí en aquest parc tant proper a l’escola i l’han redescobert amb les seves companyes i companys de classe. Van fer el recorregut pel passeig dels plàtans, un camí majestuós que condueix fins al palau i van passejar tot descobrint camins, arbres amb arrels gegants, diferents tipus de vegetació, miradors, jardins romàntics per acabar contemplant el llac i els ànecs que hi viuen. Sense oblidar l’element més característic del parc: les vies del tren miniatura que ofereix un recorregut per a grans i petits tots els diumenges.

Els infants de P5, a més a més, van aprofitar per fer-hi la sessió de psicomotricitat i van destinar una estona a fer jocs motrius a l’aire lliure: relleus de xanques, l’aranya peluda, estirar la corda  i encertar anelles.

Després d’esmorzar, l’esplanada amb els troncs, tobogans, elements d’equilibri, politges  i sorral  van oferir mil i una possibilitats de joc i diversió. Els infants van poder explorar les pròpies possibilitats motrius tot grimpant, desenvolupar el joc simbòlic dins les cases o cavalcant cavalls, posar a prova el propi equilibri per passarel·les i catifes toves, i i treballar en equip per omplir els cabassos de sorra i fer-la córrer pels circuits i molinets.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>