Període de presentació de sol·licituds de la preinscripció per a l’ESO del curs 18-19: del 13 al 24 d’abril de 2018

Si necessiteu més informació la podeu trobar al nostre web i al web del Departament d’Ensenyament. I si teniu cap dubte podeu contactar amb nosaltres.

Presents al Saló de l’Ocupació Juvenil

Aleix Moreno, Paula Acero, Èric Pöggeler, Wences Chiodi, Èrika Sorribes i Luca Beretta, formen part de la taula rodona “Mai ets massa jove per somiar en gran”.
L’alumnat de l’Institut Pere Ribot va participar a l’iFest, que es va realitzar al Palau Sant Jordi, i van… Llegeix més»

INTERCANVI AMB POLÒNIA

Gimnazjum im. Michała Sędziwoja / Institut Pere Ribot de Vilassar de Mar
Ja han arribat! Per fi! Estàvem impacients! Ja tenim a les poloneses i els polonesos a Vilassar de Mar. Van arribar dimarts al vespre (cap a dos quarts de deu de la nit). Tothom… Llegeix més»

INTERCANVI AMB DINAMARCA

 NORDSTJERNESKOLEN – HELSINGE    INSTITUT PERE RIBOT – VILASSAR DE MAR
Ahir al vespre van arribar a l’aeroport de Barcelona l’alumnat i el professorat de Dinamarca que realitzen l’intercanvi amb alumnat de 1r de batxillerat del nostre centre.
Una gran experiència. En aquesta entrada anirem incorporant les… Llegeix més»

Taller: Prevenció de violències de gènere per famílies

L’Espai família organitza el proper dia 20 de novembre una nova activitat destinada a mares i pares d’alumnat de secundària.
L’objectiu del taller es sensibilitzar a les famílies en vers la violència de gènere, per identificar les seves manifestacions en l’adolescència. Es proposaran estratègies d’educació no-sexista en la… Llegeix més»

LA MARATÓ de TV3

Aquest any la marató de TV3 està dedicada a les malalties infecciones.La investigació pot canviar la història.
Per aquest motiu, hem rebut la visita de la nostra exalumna Irene Marcelo … Llegeix més»