Bee Bots

Aquest curs els alumnes de la classe d’EI i 1r, hem experimentat amb les Bee-Bot.

La Bee-Bot és un robot educatiu de construcció robusta acolorida, fàcil d’usar, simpàtica i divertita, dissenyada per al seu ús educatiu amb infants. Aquests robots són una eina perfecta per iniciar-se en la programació i la robòtica a l’aula fent activitats de seqüenciació, estimació i resolució de problemes d’una forma engrescadora.

La Bee-Bot es mou en passos de 15 cm i girs de 90°, per fer-ho, disposa d’unes tecles direccionals al llom que s’utilitzen per introduir fins a 40 ordres que envien Bee-Bot cap endavant, enrere, esquerra i dreta. Al prémer el botó de GO verd, la Bee-Bot comença el seu camí, els ulls parpellegen i emet sons a la conclusió de cada comandament per permetre que els nens segueixin Bee-Bot a través del programa que hagin ingressat i després confirmi la seva finalització amb llums i so.

Les hem tingut un parell de setmanes a l’escola i ens ho hem passat molt divertit programant-les.

Us deixem algunes fotos que així ho demostren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>