Country English Day

El Country English Day va néixer el curs 2014/2015 arrel de la necessitat que hem tingut sempre les escoles rurals de fer algun tipus d’activitat en llengües estrangeres com ara teatre o tallers en anglès.

La realització d’aquest projecte pretén fomentar, a través d’activitats en anglès, l’expressió oral en llengua anglesa entre els alumnes dels diferents centres participants a més de potenciar l’intercanvi de materials i estratègies metodològiques entre els especialistes d’anglès de les diferents escoles.

Cada any tracta d’un tema diferent, relacionat amb l’obra de teatre que es tria. Fins ara, s’ha treballat : Treasure Island (en dues ocasions), The Loch Ness Monster, Sherlock Holmes i Robin Hood.

A partir del curs 2018-19 l’activitat passa a ser bianual.

Fins ara hi han participat els alumnes de la Zer Les Salines, l’escola de Vilajuïga, l’escola de Pau i la ZER Requesens.

Els objectius són :

  1. Practicar i utilitzar la llengua anglesa en la realització de les diferents activitats.
  2. Fomentar l’atenció de l’alumnat a l’hora de veure un espectacle teatral en llengua anglesa i millorar-ne la comprensió.
  1. Fomentar l’intercanvi de materials i estratègies metodològiques entre els especialistes d’anglès.

 

  1. Promoure la relació entre els diferents alumnes dels centres participants.

Per poder realitzar l’activitat comptem amb la col·laboració dels Serveis educatius del Consell Comarcal per subvencionar els autocars i així la inversió de les famílies sigui assequible per a tothom.