Treballem per adquirir l’hàbit lector a l’aula d’acollida

La lectura és un aspecte molt important en l’aprenentatge d’una nova llengua, per aquest motiu volem treballar de valent per adquirir un bon hàbit lector, que no se centri només en llegir llibres per aprendre, sinó que ens obri tot un món: gaudir, conèixer gent que comparteixi els nostres gustos, recomanar lectures i deixar-se recomanar, descobrir les llibreries del poble, crear nous mons abans d’anar a dormir, veure booktràilers (fins i tot fer-ne algun!), passejar per les fires de llibres del poble, o viatjar per descobrir-ne a d’altres llocs! En definitiva, conèixer tot allò que envolta una bona lectura.

Així doncs, els nois i noies de l’aula d’acollida vam dibuixar la nostra piràmide lectora, que haurem d’anar omplint amb unes fotografies a mesura que el nostre hàbit lector evolucioni. Aquí en teniu una mostra, què us sembla?

L’adquisició de l’hàbit lector és un procés llarg, no s’assoleix en qüestió de dues setmanes. Per això aquesta activitat es durà a terme durant tot el curs. Compartirem experiències i aprendrem de la resta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>