Projecte Col·laboradors Festa Major Canovelles (12 al 22 de juliol)

El projecte Col·laboradors de Festa Major es desenvoluparà durant la Festa Major de Canovelles (del 12 al 22 de juliol).  Els joves de 12 a 17 anys participaran dirigits per un grup de monitors en les activitats seleccionades de Festa Major.  L’objectiu és que els joves de Canovelles i dels voltants participin de la Festa Major amb altres joves i col·laborin organitzant les seves pròpies activitats i ajudant a les entitats.
Per a més informació i inscripcions: joventut@canovelles.cat i de forma presencial de dilluns a divendres de 17 a 20h a El Local (c/ nord 35).

 

Taller: nous models de masculinitat

Nou taller: Construint la masculinitat a la nostra manera.

L’organitza l’Ajuntament de Canovelles juntament amb Ahige (Associació d’Homes per a la Igualtat de Gènere).  El taller constarà de 3 sessions repartides entre els dies 11, 18 i 25 de juny a partir de les 18 h i es farà a El Local (Carrer Nord 35 de Canovelles).  Només hi podran participar els nois.

L’objectiu és crear un espai entre nois on poder revisar com s’estan fent homes i quines vies existeixen per transformar les masculinitats cap a models més saludables basats en el respecte, la cura i la llibertat. Es farà d’una manera lúdica i divertida a través de dinàmiques participatives que facilitin adquirir actituds i habilitats personals per viure la masculinitat i les relacions personals (parella, família, amics/gues i amb un mateix) d’una manera més conscient, plena i positiva.

S’organitzarà de la següent manera:

• 11 de juny: Sessió 1: De nen a home: la masculinitat a revisió.
• 18  de juny: Sessió 2: Les emocions: un viatge cap a l’interior d’un mateix.
• 25 de juny: Sessió 3: Estimar-se bé: els homes en les relacions de parella i la sexualitat.

EN FINALITZAR CADA SESSIÓ HI HAURÀ UN BERENAR.

Èxit literari del Domus d’Olivet als Jocs Florals Escolars de Catalunya

El passat dimecres 15 de maig, al Tecnocampus de Mataró, es va celebrar l’Acte de la Fase Territorial dels VI Jocs Florals Escolars de Catalunya.  Es van lliurar els diplomes de participació a tots els alumnes preseleccionats dels Instituts de Catalunya i es va anunciar els finalistes que passaran a la Fase Nacional. I vet aquí que el nostre alumne preseleccionat, l’Ivo Rosa de 2n ESO, passarà a la Fase Nacional!  Enhorabona Ivo!

 

La sisena convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres escolars educatius amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada al país.

 

Sant Jordi 2019

El passat dimarts 23 el centre va celebrar la Diada de Sant Jordi amb el clàssic combat de versos pels alumnes de primer cicle i amb diversos tallers
pels alumnes de segon cicle: trenes africanes, scrapbooking, cuina freda i calenta, màgia, jocs de taula, k-pop…
Després d’esmorzar junts… Llegeix més»