Taller Basket Beat

Els nois i noies de 1r d’ESO participen al taller Basket Beat. Aprenen mentre creen música en grup amb pilotes de bàsquet, el seu instrument!

Basket Beat són “una entitat, un projecte i una metodologia amb la que acompanyem a persones en el seu creixement personal a través de la creació i aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet”.

Com veieu, hi ha moltes maneres d’aprendre, i a 1r d’ESO ho saben i els encanta!

Taller de percussió Inuwali Ki Fan

Els nois i noies de 2n d’ESO participen en un taller de percussió Malinké de la mà de Inuwali Ki Fany, una associació cultural que neix amb l’objectiu “de compartir i divulgar la dansa i la percussió tradicional Malinké”. En aquest taller l’alumnat es familiaritza amb els instruments propis d’aquesta cultura. Coneixen i toquen instruments a la vegada que coneixen una altra cultura! No ho trobeu molt interessant? A més a més, ells s’ho passen molt bé! Ho podeu veure a les fotos…

L’alumnat de 2n d’ESO ja ha començat a treballar en el Projecte eTwinning “A virtual Tour”

Juntament amb estudiants de Portugal, Lituània, Turquia i Polònia hem iniciat el projecte cooperatiu que tindrà com a producte final una guia turística virtual. Durant el projecte coneixerem la cultura i tradicions d’altres països, millorarem la competència digital, la comunicació oral en llengua anglesa i la creativitat. En aquesta primera activitat hem creat els nostres perfils i avatars i ens hem presentat a la resta d’alumnes europeus. Ens ho hem passat d’allò més bé!

 

 

Projecte eTwinning

Aquest curs 2020-2021 els nostres alumnes de 2n d’ESO participaran en el Projecte eTwinning “A Virtual Tour”. Juntament amb altres escoles de Lituània, Turquia, Polònia i Portugal, treballaran de manera col·laborativa per fomentar la pràctica de la llengua anglesa en un context real. A més, també descobriran noves maneres de viure, cultures i tradicions.

eTwinning es tracta de la comunitat de centres escolars d’Europa que fomenta la col·laboració entre ells utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Cada mes els nostres estudiants realitzaran diferents tasques de col·laboració i les publicaran a la plataforma en línia Twinspace. El producte final d’aquest projecte serà la creació d’una guia virtual col·laborativa. Esperem augmentar la motivació d’aprenentatge dels estudiants envers l’anglès i la seva consciència cultural.

Pica Lletres: la millor manera d’aprendre jugant

Aquesta vegada els nostres representants van ser l’Andrea, el Joel i l’Ainhoa.

Pica Lletres és un format únic que permet als adolescents competir i divertir-se participant d’una activitat pedagògica senzilla i engrescadora: lletrejar paraules en català i resoldre jocs lingüístics enginyosos. De la combinació d’entreteniment i cultura que proposa Pica Lletres, en resulta una fórmula fresca i eficaç per aprendre ortografia.

I és que Pica Lletres és el concurs de moda entre els i les estudiants de secundària de tot Catalunya!