SETMANA DE LA CIÈNCIA 2018

Del 9 al 18 de novembre se celebra la 23a Setmana de la Ciència. Al nostre institut ja hem començat a celebrar-la amb una sèrie d’activitats de divulgació científica:

  • Dlluns 5 de novembre els alumnes de 3r i 4t d’eso han pogut gaudir de diverses demostracions científiques relacionades amb la química i les matemàtiques. Els espectacles “La química del titanic, una peculiar versió explicada amb experiments” i “La màgia de les matemàtiques” han estat a càrrec de Jesus Gasco, químic de formació i docent de secundaria. Al mateix moment els alumnes de 1r i 2n d’eso vist la pel·lícula científica “Moon”.
  • Dimecres 7 de novembre, sortida al Cosmocaixa
  • Divendres 9 de novembre, el centre organitza la Gimcana de la Ciència, un recorregut per l’entorn rural de Canovelles amb pistes i proves, totes amb caire científic, amb l’objectiu de participar en un experiment final al centre 
La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Més informació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>