La Rosa Lladó es jubila!

La Rosa Lladó, professora de Llengua Catalana, es jubila. A l’institut, el més important són totes les persones que formen la comunitat educativa. Les seves aportacions l’han fet créixer i millorar. La Rosa hi ha dedicat el millor d’ella, la seva professionalitat, humanitat i el seu saber fer.

Ara li toca jubilar-se de la feina, però no de la vida, sabem que continuarà activa i que gaudirà del seu temps fent el que més li agradi i això ens omple d’alegria.

Per tant, tot i que perdem la seva presència afable, cordial i professional li desitgem el millor i que sigui des d’ara tan feliç com es mereix. Moltes gràcies per tot, Rosa!!!

 

Fem arribar a tota la comunitat educativa unes paraules d’agraïment i comiat de la Rosa:

Voldria mostrar el meu agraïment a tota la comunitat educativa de l’institut Les Margues pel respecte i  el suport que ha mostrat a la meva tasca educativa.

He estat 10 anys participant en el desenvolupament del nou institut, he realitzat diferents tasques, professora de llengua , tutora, coordinadora  o coordinadora pedagògica. Totes elles amb l’afany de fer créixer l’ institut i convertir-lo en un bon centre educatiu, a vegades amb encerts i a vegades amb equivocacions.

Desitjo que continueu fent créixer el nostre institut perquè sigui un model de qualitat i rigor educatiu.

També demano als alumnes que valorin la importància de la llengua. Estimar la llengua vol dir cuidar-la ,respectar-la i utilitzar-la correctament.

Gràcies i  a reveure.

Una abraçada!  

Rosa