L’institut participa en dues Jornades Pedagògiques sobre treball per projectes

Durant aquesta setmana passada, hem participat a dues Jornades pedagògiques destinades a professorat, on ens han convidat per a presentar aspectes de l’organtizació pedagògica de l’Institut Marta Estrada.

A les Jornades Treballar per Projectes a Secundària,  organitzades per el Moviment Educatiu del Maresme, la Victòria Carrió i l’Anna Morcillo van presentar  el passat dimarts 16 l’organització de l’Institut Marta Estrada per al treball per projectes. Es va comentar, entre d’altres coses, la configuració de l’horari, la fusió d’assignatures i el treball en equip del professorat al voltant dels projectes globalitzats com a elements puntal de l’ecosistema professional del centre.

A les II Jornades MAOC (Models Alternatius d’Organització de Centre) que s’han celebrat el passat divendres 19 i dissabte 20 a Borriana (Castelló), centrades en models alternatius d’avaluació, Jordi Domènech va presentar l’eina AssessABP desenvolupada al centre per a l’avaluació de projectes interdisciplinaris.

Participar en aquestes jornades és una oportunitat per a compartir amb altres docents interessats en la innovació i la qualitat educativa el que sabem sobre ensenyar per projectes i per a debatre i trobar solucions als reptes educatius. Ser convidats a compartir el que sabem fer és una oportunitat que ens anima a continuar treballant per a millorar l’educació.