L’Institut acull diverses formacions de professorat

Durant aquest curs a les instal·lacions de l’Institut es duen a terme diverses formacions de professorat a les que participen docents de diferents instituts i centres educatius.

Durant el segon i tercer trimestre, es durà a terme al centre la formació Didàctica de les Matemàtiques des d’una perspectiva STEAM, que condueixen els professors de l’Institut Isaac Muro i Enric Castellà.

La formació STEAMGlobal que s’està desenvolupant durant aquest primer i segon trimestre conduïda Jordi Domènech, professor de l’Institut, està dirigida al professorat de secundària d’àmbits científico-tecnològics i matemàtics, amb l’objectiu d’explorar vies per a formar ciutadans més capaços d’interpel·lar el món des de la ciència i la tecnologia i incrementar les vocacions científiques.

Durant tot el curs, com els cursos anteriors, el grup de treball de professorat de Ciències EduWikiLab es troba a les instal·lacions del centre, amb participació de diversos professors del centre i co-coordinació de Jesús Gasco, professor del centre.

Durant el mes de gener un nou grup de treball de professorat sobre Treball per Projectes a les Ciències Socials, en el que participa la professora i coordinadora pedagògica de l’Institut Victòria Carrió, farà la seva trobada inaugural a l’Institut.

L’Institut també acull dos cursos de formació per a docents interins en pràctiques, un dels quals conduït per la professora i directora de l’Institut Isabel Llorente.

Ens omple d’alegria acollir totes aquestes activitats formatives i docents amb ganes de millorar la seva pràctica, amb els que aprenem.