RAPEGEM CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Les darreres setmanes, a la matèria de música, els grups de 2n d’ESO hem estat treballant un nou gènere musical: el rap.
Hem après que el rap forma part de la cultura del hip-hop i que a través del seu ritme i les seves lletres podem expressar tot allò que portem dins. És per aquest motiu que hem volgut aprofitar el 25 de Novembre (Dia Internacional contra la violència masclista), per fer un rap on es visibilitza la violència contra les dones per tal que tots i totes siguem conscients d’aquesta realitat.
Per dur a terme aquesta activitat hem fet un treball de reflexió en el que hem analitzat diferents lletres de cançons i videoclips que transmeten una imatge estereotipada de la dona i perpetuen els rols de gènere.
El resultat de tot aquest treball es pot veure en aquest vídeo que han realitzat els alumnes de 2n d’ESO després de setmanes de treball.
Enhorabona a tots per la feina!
Mireia Daudén, professora de música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>