UN MAR DE PLÀSTIC: A L’ESO TENIM CURA DEL MEDI AMBIENT

Durant aquest mes de febrer, tenim el plaer de gaudir de l’exposició itinerant “Un Mar de Plàstic”. A través de 5 cartells de gran format, tots i totes aprenem informació bàsica sobre el plàstic, el reciclatge i la manera de tenir cura dels nostres mars i oceans. Mitjançant unes activitats guiades, descobrim com podem fer del nostre planeta un millor lloc per viure i ens adonem que els nostres actes quotidians a classe, a casa i al carrer, sumen per treballar per un ecosistema saludable.

 

Cada grup classe visitem l’exposició i fem les activitats proposades de manera autònoma. Aprenem a interessar-nos pel que ens envolta!

 

Les classes de 1r d’ESO prenem la iniciativa! Democràticament, hem elegit els nostres delegats i delegades medi ambientals, encarregats de vetllar per la salut ecològica dels nostres voltants. El delegats i delegades informen, decideixen i animen els aprenents a seguir treballant per la natura. Aprofitem aquesta notícia per presentar-vos els representants ambientals de 1r d’ESO: na Paula i en Gerard. Durant els propers mesos seran els nostres referents medi ambientals: no dubteu a preguntar-los tot el que considereu necessari, estaran encantats de donar-vos un cop de mà.