Guanyadores del concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència de gènere

Com cada any, l’alumnat de l’institut Montpedrós, en un context de col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, treballa des de les aules temes com per exemple la sensibilització contra la violència de gènere.

Els estudiants de 1r d’ESO, dins del projecte corresponent a l’educació visual i plàstica, s’han presentat al concurs de cartells de la campanya.

La Carla Calzado Gómez (1r ESO C) ha sigut la guanyadora, i han quedat finalistes la Julia Luque Vargas (1r ESO D) i la Joana Sàbat Ràfols (1r ESO E).

Moltes felicitats a les tres i també a tothom per participar-hi, perquè així donem un pas més cap a un món més sensible i sensibilitzat, més respectuós i més humà.

Aquí teniu l’enllaç de la notícia que l’Ajuntament publica. Més avall, veieu les obres guanyadores, que també trobareu a l’exposició que es farà a la Biblioteca Pilarín Bayés, del 19 al 30 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>