Sortida Delegats 18-19

Gairebé la totalitat dels 25 delegats i delegades del centre, juntament amb els responsables de la Comissió de Festes, de la Comissió de Convivència, i els responsables del Consell de Delegats, hem anat de sortida aquest divendres 9 de novembre.

La idea era fer una part de l’anella verda, però la pluja ens va fer desviar lleugerament el trajecte. Vàrem baixar fins al Rec i, d’allà, vàrem enfilar camí al mirador de sobre de Les Comes, on vàrem esmorzar malgrat el vent fred que hi feia. Finalment vàrem fer els jocs de coneixença a l’esplanada que hi ha davant del centre esportiu de Les Comes, per, tot seguit, acabar de fer un parell d’activitats de coneixença a l’interior del recinte.

Quan ja estàvem un xic cansats de córrer vam separar-nos per grups i ens vam posar a treballar en aspectes que afecta la vida de centre dels delegats: com ens comunicaríem, com fem publicitat de les coses, com estructuraríem la convivència o les festes.

La veritat és que, malgrat el vent i el fred, ens ho vam passar molt bé i creiem que ho podríem repetir, per tenir un retorn, a finals de curs.