Sortida al MNAC i teatre.

El passat 22 de febrer, els alumnes de Batxillerat vam fer la sortida a Barcelona que cada any organitzen les professores de Llengua Catalana i Història de l’Art i que combinen la visita al MNAC i l’assistència a una representació teatral. Enguany, vam poder gaudir de l’excel·lent representació del Cyrano de la mà de Lluís Homar, de l’Aina Sanchez, el Joan Ampera, l’Albert Prat i l’Àlex Batllon, al teatre Borràs.

El text de Rostand, transformat en un clàssic contemporani, posa de nou de manifest la lluita entre la bellesa física, superficial i efímera i la bellesa interior, profunda i perdurable.

Després de dues hores d’intensitat dramàtica, vam poder donar un tomb pel centre de Barcelona fins que al MNAC vam poder visitar el patrimoni pictòric i escultòric de Catalunya. El grup d’alumnes d’història de l’Art van fer la visita guiada i comentada amb la professora, Isabel Domingo, i la resta d’alumnes van visitar la resta de sales; especialment les que contenen els frescos del Romànic i la pintura Realista i Modernista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>