DINANTIA

A partir d’aquest curs, l’Institut d’Altafulla, utilitzarà l’aplicació mòbil Dinantia per la comunicació entre el centre i les famílies.

Es tracta d’una eina senzilla i ràpida amb la qual rebreu al vostre mòbil les notificacions oficials de l’institut, informació directa i immediata del tutor dels vostres fills, recordatoris importants, etc.

Per poder-la utilitzar, cal que l’institut tingui el vostre mail de contacte, actualitzat. Després donar-se d’alta és molt senzill, només heu de seguir les instruccions que figuren a l’arxiu adjunt. Un cop donats d’alta, rebreu automàticament en el vostre dispositiu els missatges enviats des del centre.

Per actualitzar el mail de contacte o per si teniu dubtes us podeu adreçar a dinantia@institutdaltafulla.cat indicant el vostre nom i cognoms i els dels vostres fills. Us els resoldrem tan aviat com es pugui.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PS: No és imprescindible instal·lar-se l’app. Si no l’instal·leu, igualment podeu fer el seguiment amb els missatges que us arribaran al mail que ens heu donat i accedint a la web de la plataforma app.dinantia.com amb aquest mateix mail.

Per accedir als tutorials, també els trobareu a cada curs i a l’apartat MENÚ/SERVEIS/DINANTIA