Preinscripcions telemàtiques del 2 al 17 de juny

Les preinscripcions als Cicles formatius es faran per via telemàtica del 2 al 8 de juny per al grau mitjà i del 10 al 17 de juny per als graus superiors. El tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat i no caldrà de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre. Es podrà lliurar -escanejada o fotografiada- mitjançant un formulari telemàtic o enviant un correu al centre.

Les dels Ensenyaments esportius de Futbol es faran també per via telemàtica del 2 al 17 de juny. Cal enviar la documentació i la sol·licitud al correu del centre. En aquest article us expliquem tot el que cal tenir en compte per inscriure’s en aquests ensenyaments.

Si teniu algun problema per a fer-ho telemàticament, us atendrem durant les dates de preinscripció a la planta baixa del Consorci d’Educació de Barcelona, a la plaça Urquinaona, 6, acordant hora de visita al telèfon 667 375 986.

La matrícula es farà entre l’1 i el 7 de setembre.

Encara no tenim les dates per als Ensenyaments esportius de Futbol i per a l’IFE. Tant bon punt les sàpiguem, les publicarem en aquest web.