Trobada Erasmus+

El proppassat dimecres 24 de març vam participar en una activitat via Meet, amb una vuitantena d’alumnes i professors internacionals. Una trobada emmarcada en el Projecte Erasmus+ Social Inclusion for a brighter future. Del nostre institut, hi han participat els alumnes de 4t d’ESO ambaixadors… Llegeix més»

Un any més, gaudim de la UAP!

El proppassat divendres 12 de febrer els alumnes de l’optativa de Musical de 4t d’ESO vam anar a gravar l’espectacle UAP. Aquest any hem hagut de reinventar el projecte, com moltes altres activitats, però estem satisfets d’haver-lo pogut portar a terme. És bo treballar… Llegeix més»

Homemade theatre: 3r d’ESO

El proppassat divendres 22 de gener va ser el darrer dia de classe de la matèria optativa quadrimestral “Teatre de butxaca” de 3r d’ESO. Aquesta hora va servir per oferir la representació de l’obra que han preparat durant el curs als companys i companyes de… Llegeix més»

Convocatòria Assemblea AMPA

La Junta de l’AMPA de l’INS Narcís Monturiol convoca la seva Assemblea General Ordinària que s’ha de celebrar el proper dimecres 3 de febrer de 2021 a la cantina del centre a les 18’30h en primera convocatòria i a les 19h en segona convocatòria amb el següent ordre del dia:

  1. Presentació i aprovació dels càrrecs de l’AMPA.
  2. Estat de comptes del curs 2019-2020.
  3. Presentació de les activitats i pressupost del curs 2020-2021.
  4. Precs i preguntes.

En cas de confinament, la reunió es farà telemàticament a través del següent enllaç:

http://meet.google.com/hvh-nzcz-ccv

Teatre-fòrum virtual Codi Binari


Abans de les vacances de Nadal, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Figueres ens va fer arribar la proposta d’un teatre-fòrum virtual, titulat Codi Binari, protagonitzat per membres de la Cooperativa Nus, experts en teatre social, tallers i formacions diverses. L’Ajuntament es va fer… Llegeix més»