Conferència sobre Treball per Projectes

Aquest curs escolar, hem implementat el Treball per Projectes amb l’alumnat de 1r d’ESO, ja que està demostrat que reforça la motivació i el sentit de l’agent que aprèn.

Per aquest motiu, el professorat de l’institut Mediterrània ha tingut el plaer de gaudir d’una conferència sobre Treball per Projectes, a càrrec de l’expert Ramon Raventós.

Creiem  que el desenvolupament professional del professorat és un element clau i rellevant del procés d’implementació d’aquest tipus de propostes d’aprenentatges.  Si bé és obvi que els docents poden necessitar temps i desenvolupament professional per a familiaritzar-se amb aquest mètode,  els que fan aquest canvi incrementen la seva satisfacció pel que fa a les seves pràctiques d’aula produint-se gran satisfacció docent.

Estem immersos en un inici de canvi de paradigma respecte de l’ensenyament i aprenentatge amb el vent a favor dels nous recursos digitals.

Tot un repte, però molt engrescador per la millora de resultats dels nostres alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>