AMPA

Benvinguts Famílies!

Som l’AMPA  del  vostre Institut i estarem amb vosaltres  els pròxims quatre o sis anys.

Som una associació sense ànim de lucre, formada per pares i mares dels estudiants que formen part de l’INS MEDITERRÀNIA.

L’AMPA….

Treballa pels nostres fills.

Recolza moltes  activitats extraescolars.

Ajuda a les seves activitats docents.

Els acompanya  en el seu creixement i maduració en col·laboració amb els docents que els estan formant.

En definitiva tu mare i tu pare sou AMPA, perquè us preocupa el futur del vostre fill i voleu  formar part del projecte de vida que inicien en aquesta etapa.
Què FEM?

Aquest  curs 2016-2017 hem preparat  accions encaminades a donar suport i ajudar en totes les activitat que s’han proposat. Totes elles destinades exclusivament als nostres fills.

Com en altres cursos, l’AMPA ha  participat en  diverses activitats que han realitzat els vostres fills (Sant Jordi, Xocolatada, excursions, revista, obsequis de graduació etc.)

Un altre bon exemple ha estat l’organització del tradicional sorteig del carret de la compra valorat amb 200€. Qui sou nous en aquesta família que és INS MEDITERRÀNIA us preguntareu, Què és això ¿?

Doncs, no us preocupeu que us fem cinc cèntims!

Durant els 3 primers anys de l’ESO, els vostres fills podran tenir l’oportunitat de realitzar el treball de síntesi en una magnífica casa de colònies durant el mes de juny. Encara que és voluntari fer el treball en aquesta opció, des de l’AMPA no volem que cap estudiant es quedi sense aquesta oportunitat per una qüestió econòmica.

En que consisteix? doncs el funcionament es molt fàcil.

L’AMPA entrega gratuïtament uns talonaris als estudiants, per tal que puguin vendre els números i recaptar els diners suficients per poder gaudir d’aquesta experiència.

Una altra activitat que es planifica durant el curs son les  classes de reforç, destinades als estudiants de batxillerat, perquè es puguin preparar millor en aquesta última etapa al centre. Ja sabeu, aprofiteu aquest recurs!

Com veieu FEM coses, però esperem FER MÉS perquè comptem amb VOSALTRES PARES 

Per descomptat L’AMPA sempre acollirà amb els braços oberts a :

  • Tots els pares que esteu interessats en mantenir L’AMPA
  • A vosaltres pares, que teniu inquietuds.
  • Que teniu ganes de participar.
  • Que voleu formar part de projectes que faran millorar als nostres fills i

Sobre tot,

  • Als que creieu que teniu Dret a participar en la seva educació.

Animeu-vos a participar,  els vostres fills us necessiten!

       Comptem amb vosaltres el proper curs!!!

Tots aquells que vulgueu participar tant en la gestió de l’AMPA com puntualment en alguna activitat que organitzin els vostres fills ens ho feu saber, sereu molt benvinguts.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic:  ampai.mediterranea@hotmail.com, de la bústia que tenim al centre  o a través de la administració de l’institut.

AMPA INS Mediterrània