Benvinguts al web

Sigueu benvinguts i benvingudes al nostre web.

Fa anys l’espai virtual tenia una importància supletòria però cada vegada més s’ha convertit en el principal taulell d’anuncis i d’informació que tenim per a la nostra comunitat educativa (tant la passada, com la present com la futura).Aquesta modernor (ara ja no tanta) no exclou el fet que fa 50 anys (curs 1969-1970) que estem ubicats en aquest edifici i recinte escolar però que en fa 174 (curs 1845-1846) que som una institució educativa a la ciutat i al territori: som el segon centre de batxillerat més antic del país i ens en sentim orgullosos i a la vegada és un repte per a la millora constant.

En aquest espai hi trobareu tant la informació estàtica (llibres, currículum, criteris d’avaluació, etc. i la part més administrativa) com la dinàmica, sovint vinculada a les xarxes socials que usem per informar i explicar les nostres activitats.És l’aparador principal per a tota la comunitat educativa i la ciutat de Tarragona i a la vegada volem que sigui una porta a la participació a través dels diversos canals de comunicació per fer-nos arribar la vostra veu. Ens cal la força de tots plegats per tirar endavant el nostre Projecte Educatiu.

Que tingueu una bona navegació i us recordem que, en format virtual o presencial, tenim les portes obertes per allò que us interessi.

Una abraçada.

Jordi Satorra i Marín