Premis extraordinaris de Batxillerat 2017

 

El dia 23 d’octubre va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat de la Generalitat de Catalunya. En aquesta ocasió, una alumna de l’Institut La Romànica, la Marina Gea González, va ser reconeguda amb aquest guardó.

Aquest premi pretén potenciar l’excel·lència de l’alumnat de segon de Batxillerat. Els requisits per presentar-se a les proves són: haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat a Catalunya i haver obtingut una qualificació mitjana a tot el batxillerat igual o superior a 8,75.

A les proves, que van tenir lloc el 27 de juny, s’hi van presentar un total de 533 alumnes, però només 43 alumnes han rebut el premi. L’acte va tenir lloc al Palau de la Generalitat i va ser presidit per la Consellera d’Ensenyament Clara Ponsatí.

El guardó comporta els següents avantatges: el reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic, l’exempció de les taxes universitàries per al primer curs, un curs ordinari (de setembre a juny) gratuït en una escola oficial d’idiomes de Catalunya, l’estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el camp d’interès de l’alumne/a i la possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat.

Des de l’institut La Romànica volem felicitar la Marina i a tota la seva família per aquest prestigiós premi, que omple d’orgull a la nostra comunitat educativa.

L’enhorabona Marina!

A continuació, us mostrem alguns enllaços relacionats amb aquesta notícia:

http://www.govern.cat/pres_gov/AppJava/govern/notespremsa/303769/43-alumnes-reben-premis-extraordinaris-batxillerat.html

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=302990

http://www.independentbarbera.cat/marina-gea-gonzalez-de-linstitut-la-romanica-recull-de-la-consellera-densenyament-clara-ponsati-lliura-el-premi-extraordinari-d-batxillerat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>