L’educació per a la fàbrica del futur

La formació es molt important a l’ensenyament, per això el passat dia 1 de febrer els professors de Cicles Formatius de l’INS La Romànica participaren a la Jornada de l’educació per a la fàbrica del futur. Aquesta jornada està organitzada per Festo, una firma referent en el mon de l’automatització.

En aquesta jornada es van tractar qüestions tan interessants com ara el paper del formador en la industria 4.0, la importància de la formació del formador, les aptituds i actituds necessàries de l’alumnat i formador o la ciberseguretat.

Es va finalitzar amb tres sessions didàctiques: un anàlisi de la creació d’un aula 4.0, un taller on s’exposaren els elements clau de la fàbrica del futur i una demostració i pràctica dels equipaments de la industria 4.0.

Finalment es va realitzar un networking que va ser molt interessant on s’intercanviaren experiències i impressions al voltant dels temes tractats a la jornada.

Article de Meritxell Notari

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>