Dani Sánchez, de l’institut, amb un 13,68 és l’alumne ebrenc que ha tret la nota d’accés a la Universitat més alta de les Terres de l’Ebre

Daniel Sánchez Renedo obté la nota d’accés a la universitat més alta de les Terres de l’Ebre.
Aquesta nota contempla la nota PAU, la nota de les matèries que ponderen i la de l’expedient de batxillerat.
Enhorabona Dani!!!!
 
https://www.imaginaradio.cat/dani-sanchez-de-mora-debre-amb-un-1378-es-lalumne-ebrenc-que-ha-tret-la-nota-mes-alta-a-les-pau/

Frida Fernández, alumna de l’institut, treu la nota més alta de la selectivitat de Catalunya.

L’alumna de l’institut Julio Antonio, Frida Fernández, ha tret un 9,9 a la selectivitat. Es tracta de la nota més alta de Catalunya.
ENHORABONA FRIDA!!!
En total han esta 6 alumnes de l’institut que han obtingut una nota igual o superior al 9.
ENDAVANT!!!
https://www.ccma.cat/324/cinc-noies-i-dos-nois-treuen-la-nota-mes-alta-de-la-selectivitat-9-90/noticia/3106972/
https://www.naciodigital.cat/noticia/221809/notes-mes-altes-selectivitat-2021

Premi TdR de 2n de BAT per a Daniel Sánchez Renedo

La secció Catalana de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics (SEEC) ha atorgat a Daniel Sánchez Renedo el primer premi Hèracles al millor Treball de Recerca de Batxillerat a Catalunya dins l’àmbit de les llengües i cultures grega i llatina. El títol del treball és ΝΟΣΤΟΙ. El legendario regreso de la guerra de Troya. Orígenes y trascendencia i l’ha tutoritzat la professora de llengües clàssiques Lara Faci Liébana.

L’enhorabona, Dani!

Proves Cangur 2021

El passat 18 de març va tenir lloc una nova edició del concurs matemàtic Proves Cangur. En l’edició d’aquest 2021, l’Institut Julio Antonio va comptar amb la participació de 49 alumnes d’ESO del nostre centre. Aquesta setmana han sortit publicats els resultats definitius d’aquesta prova. Donem la més sincera enhorabona a tots els alumnes participants que, independentment de la puntuació obtinguda, han demostrat una gran il·lusió i ganes de gaudir de les Matemàtiques. En especial, felicitar l’alumne Josep Gironès Peig, de 2n d’ESO, que ha obtingut una posició del 3,8 %, és a dir, que només el 3,8 % de tots els participants de 2n d’ESO de tota Catalunya han obtingut millor puntuació que ell. Enhorabona Josep, i desitgem que aquesta gran fita aconseguida serveixi per empoderar l’alumnat de l’Institut Julio Antonio a participar en l’edició de les Proves Cangur del curs vinent.

Vídeos de l’Acte de Graduació 2020/21

Ja estan disponibles els vídeos de l’Acte de Graduació 2020/21 que es va realitzar al CEIP Lluís Viñas, la tarda del 18 de juny de 2021. Estan publicats al canal de YoutTube de l’Institut. Hi ha tres vídeos, un per Cicles Formatius, un per ESO i un darrer per Batxillerat. No te’ls perdis!!