Vídeos de l’Acte de Graduació 2020/21

Ja estan disponibles els vídeos de l’Acte de Graduació 2020/21 que es va realitzar al CEIP Lluís Viñas, la tarda del 18 de juny de 2021. Estan publicats al canal de YoutTube de l’Institut. Hi ha tres vídeos, un per Cicles Formatius, un per ESO i un darrer per Batxillerat. No te’ls perdis!!

URGENT…ÚLTIMA HORA

Degut a la possibilitat d’inclemències meteorològiques us informem que l’acte de Comiat del Curs i de lliurament de les orles de l’institut Julio Antonio es realitzarà divendres dia 18 de juny  al pati cobert de l’escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre (accés per l’Avinguda Comarques Catalanes), proper a … Llegeix més»

Participació de l’INS Julio Antonio al projecte “Sediments”

El projecte “Sediments”. És una proposta artística que recull l’impacte emocional que el temporal Glòria, i posteriorment el Filomena, van provocar al seu pas pel delta de l’Ebre. El projecte en forma d’instal·lació col·laborativa, té el propòsit de reflexionar i fer visible la necessitat de repensar la intervenció humana per a recuperar l’equilibri de la interacció entre el riu i el mar al delta de l’Ebre.
La proposta artística es desenvolupa en dues fases: Primer com a activitat pedagògica adreçada a tota la comunitat educativa del territori de les terres de l’Ebre. Mitjançant materials didàctics adaptats a cada nivell educatiu, es convida als centres educatius del territori a participar d’una activitat d’aula que té com a objectiu sensibilitzar l’alumnat sobre la sostenibilitat del nostre entorn natural (cabals del riu, sediments i l’impacte de la intervenció humana) L’activitat consisteix en la realització d’un bol d’argila per part de cadascun dels alumnes que participen i culmina en la segona fase del projecte que és la instal·lació a la plaça del Centre d’Art Lo Pati amb tots els bols realitzats pels alumnes dels diferents centres.

Aquesta activitat ha estat realitzada durant les hores lectives de classe, 2/3 hores a cada grup, dins la pròpia matèria de cadascú. En una primera sessió amb els alumnes s’ha explicat el projecte “Sediments” i s’ha exposat l’impacte que ha tingut l’actuació humana i els temporals sobre el nostre territori i la problemàtica actual sobre la falta de sediments per tal d’aturar el deteriorament del Delta. A la següent sessió els alumnes, prèvia explicació i indicacions del professor/a, han creat els bols amb argila. L’argila ha estat proporcionada pel centre d’Art Lo Pati, també s’ha encarregat de portar-la al centre. Un cop s’ha assecat l’argila s’ha procedit al transport dels bols al centre d’Art Lo Pati on han fet la instal·lació el dia 10 de juny de 2021, que es pot visitar a partir d’aquest dia fins el dia 17 de juny.

L’experiència ha estat molt positiva, ha permès que l’alumnat adquireixi coneixements sobre el nostre territori i l’impacte de les nostres actuacions sobre l’entorn natural, així com conèixer el centre d’Art Lo Pati i gaudir de la creació artística.

En el nostre centre, IES Julio Antonio, ha participat l’alumnat de 4rt d’ESO de la matèria Optativa 2: Visual i Plàstica (24 alumnes), i dels cicles formatius: Grau superior d’Educació Infantil, Grau mig d’Atenció a persones en situació de dependència, Grau mig d’Electromecànica de vehicles automòbils i Grau superior d’Animació sociocultural i turística (35 alumnes en total). El professorat implicat ha estat: Núria Gas, Maria Miró, Esther Orts, J. Luís Morales, Gerard Codorniu, Àlex Subirats, MªJosé Beltri.

Acte de comiat del curs 2020-21 i lliurament d’orles (4t ESO – 2n Batxillerat – 2n CF)

Degut a la situació de confinament i limitació d’accés de persones als centres educatius, ens veiem amb la necessitat i obligació de variar la manera com habitualment lliurem les orles. Aquest cop, però, podem realitzar un acte de comiat que, com sempre, comptarà amb el suport de l’AMPA de l’institut. Ho farem respectant les indicacions rebudes des del departament d’Educació i respectant en tot moment les més estrictes normes higièniques i sanitaries. L’acte tindrà lloc divendres dia 18 de juny a partir de les 17:30 h al PATI DE DARRERA DEL SALÓ D’ACTES.

De forma esglaonada i per ordre procedirem a lliurar les orles de l’alumnat d’ESO, de batxillerat i de Cicles Formatius. Cada curs ho farà per separat, de manera que quan acabin uns començaran els altres. A l’acte podran assistir representants de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, de l’administració d’Educació, de l’AMPA, els tutors i tutores i els familiars de l’alumnat.

L’acte es desenvoluparà seguint el següent horari:

 • 17:30 h. CICLES FORMATIUS.
 • 18:00. 4t A D’ESO
 • 18:30. 4t B D’ESO
 • 19:00. 4t C D’ESO
 • 19:30. 4t D D’ESO
 • 20:00. 2n A DE BATXILLERAT
 • 20:30. 2n B DE BATXILLERAT
 • 21:00. 2n C DE BATXILLERAT

Demanem a l’alumnat i a les famílies que respectin l’horari establert a l’hora d’accedir al centre. L’entrada serà esglaonada de manera que quan acabin uns i surtin, accediran els altres. Ho farem respectant les indicacions rebudes des del departament d’Educació i respectant en tot moment les més estrictes normes higièniques i sanitàries.

Missatge de condol

Davant del trist i dramàtic esdeveniment ocorregut a la nostra comarca, des de l’institut Julio Antonio volem expressar el nostre condol a la família i als amics i amigues del noi, a tota la comunitat educativa de l’Institut Agustí Serra i Fontanet, al municipi de Sabadell i a tots els que treballen i lluiten pel nostre preuat Ebre per la malaurada pèrdua.

ATLETES DE L’INSTITUT ALS XLIV JOCS ESCOLARS RIBERA D’EBRE

Gran matinal als XLIV Jocs Escolars Ribera d’Ebre. Els atletes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre han aconseguit un total de 16 medalles: 8 medalles d’or, 3 d’argent i 5 de bronze, a més d’una copa en relleus. Moltes felicitats a tots i a totes pels resultats obtinguts!! Esperem que l’any que ve sigueu més els que us animeu a representar-nos!! Gran matinal als XLIV Jocs Escolars Ribera d’Ebre. Els atletes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre han aconseguit un total de 16 medalles: 8 medalles d’or, 3 d’argent i 5 de bronze, a més d’una copa en relleus. Moltes felicitats a tots i a totes pels resultats obtinguts!! Esperem que l’any que ve sigueu més els que us animeu a representar-nos!! ampainstitutjulioantonio (arroba) gmail.com

ANEM X + MATES

ANEM X + MATES

El passat 15 de maig es va fer la darrera sessió de l’Anem x + Mates d’aquest curs 2020-21. Aquest projecte matemàtic està dissenyat per a l’alumnat amb bons resultats acadèmics que volen anar més enllà del que els ofereix l’ensenyament… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ POSTOBLIGATORIS DEL CURS 2021-22 (calendari, procediment, portes obertes, xerrada)

CALENDARI PER A LA PREINSCRIPCIÓ D’ESTUDIS POSTOBLIGATORIS DEL CURS 2021-2022

Les dates previstes per a la presentació de sol·licituds del procés de preinscripció per al curs escolar 2021-2022.

 • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: de l’11 al 17 de maig de 2021
 • Cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021
 • Programes de Formació i Inserció (PFI): del 10 al 21 de maig de 2021

INSTRUCCIONS…….VISITEU LA PÀGINA WEB DE L’INSTITUT

https://agora.xtec.cat/iesjulioantonio/secretaria/preinscripcions/

PORTES OBERTES.

Es faran visites de portes obertes des del dia 26 al 29 d’abril en horari de 17 a 19 h.

Caldrà demanar cita prèvia a partir del següent enllaç:

Reserva visita

Caldrà seguir totes les mesures higièniques i de salut establertes.

Les visites es restringiran a l’alumne-a a preinscriure i a , com a molt, als pares o tutors legals.

XERRADA INFORMATIVA

Dimecres dia 5 de maig, a les 18h, tenim previst realitzar una xerrada informativa, en format telemàtic, adreçada a l’alumnat i a les famílies interessades.

https://meet.google.com/hzt-eveg-hsc

Tan aviat com sigui necessari informarem sobre les novetats de gestió i actualitzarem la informació de tots els apartats.