Treballem contra la violència de gènere

Durant el mes de novembre tots els alumnes d’ESO i Batxillerat hem treballat a les sessions de tutoria sobre feminisme i violència masclista aprofitant que dilluns 25 és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

A primer d’ESO hem fet uns posters per a identificar què és o no violència i com detectar-la. A segon hem treballat el repartiment de tasques a la llar i els rols tradicionals que encara hi ha associats. A 3r hem analitzat la publicitat antiga per detectar-hi estereotips i l’actual per veure si són més igualitaris.

Tots els membres de l’institut (alumnat, professorat i personal administratiu i serveis) hem escrit missatges que estan exposats al vestíbul de l’institut. Una cortina d’esperança per eliminar la violència masclista o de gènere.

A més, alumnes de 2n de Batxillerat han escrit el manifest contra la violència de gènere que us compartim i que els delegats de cada classe llegiran.

Esperem haver obert els ulls als alumnes i que puguin tenir un esperit crític i reaccionar adequadament si mai es troben en una situació de violència contra la dona.