Sortida a Natupark

El passat dijous 28 de novembre l’alumnat de 3r va fer una sortida organitzada pel Departament d’Educació Física al Natupark de Cerdanyola del Vallès, un parc situat dins el recinte del Bosc Tancat.

Vam gaudir d’una jornada al parc, que presenta un conjunt de circuits amb diferents nivells sobre els arbres, on s’hi inclouen jocs com ara ponts tibetans, tirolines, lianes, ponts de xarxa i troncs oscil·lants, entre altres.

Primer es va realitzar un circuit de pràctica obligatòria sota les explicacions necessàries per al desenvolupament de l’activitat, abans d’iniciar els diferents circuits verds, blaus, taronja, vermell o negre.

  • Circuit Verd: 2 circuits compostos de 21 jocs amb un recorregut  total de més de 200 m. Alçada màxima de les plataformes: 3,00 m.
  • Circuit Blau: Compost per 2 circuits de 11 i 10 jocs, Amb 179 i 146 metres respectivament. Alçada màxima de les plataformes: 5,00m.
  • Circuit Taronja: Compost per 11 jocs amb un recorregut total de 155m. Alçada màxima de les plataformes 8m.
  • Circuit Vermell: Circuit esportiu per la pràctica és recomanable una bona forma física. inclou una espectacular tirolina de més de 80m. compost de 17 jocs amb un recorregut total de 315 m. Alçada màxima de les plataformes: 10m.
  • Circuit Negre: Circuit x-trem per als més agosarats. alçades importants i major dificultat de pas entre arbres. Descàrrega d’adrenalina assegurada. Compost de 19 jocs amb un recorregut total de 297 m.

Fes click a aquest enllaç per veure les fotografies d’aquesta sortida tan completa.