Projecte de lectura de Cultura i Valors

Ha començat un nou curs al Macià. Des de la biblioteca, coordinació pedagògica i des del seminari de filosofia hem iniciat, amb molta il.lusió un nou projecte que combina la lectura de llibres juvenils amb la reflexió i l’anàlisi dels diferents valors que s’extreuen de la matèria de cultura i valors.
Per a primer d’ESO hem proposat el llibre Wonder. A continuació adjuntem el dossier d’activitats.

Per a segon d’ESO, el llibre triat és Un monstre em ve a veure. La professora de llengua i literatura catalanes i responsable de la biblioteca Roser Rodà ha elaborat el dossier d’activitats que adjuntem a continuació.

A tercer d’ESO el llibre que es treballarà és La meva germana viu sobre la llar de foc. La professora de llengua i literatura castellanes i coordinadora pedagògica Pilar Peña ha confeccionat un dossier d’activitats que podeu extreure d’aquesta pàgina.

Finalment, la Remei Marquès, professora i cap de seminari de filosofia, ha elaborat el dossier corresponent a Sentinels, lectura triada per a quart d’ESO.

Podeu descarregar-vos aquests dossiers per fer-los servir a classe.

Us animem a gaudir molt de la lectura i a extreure’n conclusions que us siguin útils per a aquest curs, i per a la vida!

Que tingueu un curs molt positiu i que sapigueu valorar tot el que aquest curs us regali!

Per obrir els dossiers, feu clic als enllaços següents:

1r ESO Wonder

2n ESO Un monstre em ve a veure

3r ESO La meva germana viu sobre la llar de foc

4rt ESO Sentinels