Presentació del llibre “Els números canten” al MMACA

El proper diumenge 28 de gener, a les 12h, el Palau Mercader de Cornellà de Llobregat acull la presentació del llibre “Els números canten”, a càrrec dels seus autors Maria Bras-Amorós i Toni Giménez,

El llibre recopila més de seixanta cançons i les agrupa per temàtiques en funció de l’aprenentatge numèric. És una eina didàctica per treballar el nombre en totes les seves dimensions en les classes de matemàtiques d’Educació Infantil i primer cicle de Primària. Les cançons es poden escoltar a través d’àudios en línia.

Maria Bras-Amorós és doctora en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya i graduada amb el títol professional de Música pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Actualment és investigadora en Matemàtiques, amb més de 60 publicacions en revistes i congressos, i professora de Didàctica de les Matemàtiques a la Universitat Rovira i Virgili. Ha comissariat l’exposició «Matemàtiques en Joc» al Museu del Joguet de Catalunya.

Toni Giménez és cantant professional per a públic infantil i familiar alhora que de folk per a adults des de 1977, músic i compositor. Doctor en Pedagogia (URL), graduat en Magisteri (UB) i titulat en Direcció de l’Oci. Professor de guitarra i de banjo. És considerat un expert en repertori infantil i en música folk i tradicional.