Posada en marxa de la plataforma Dinantia per a la comunicació centre-famílies

Ja està en funcionament l’aplicació Dinàntia. Dinàntia és la plataforma de comunicació en web i mòbil amb la qual l’Institut enviarà missatges immediats a les famílies, per comunicar absències, incidències, felicitacions, sancions, autoritzacions, circulars, etc.

A la pàgina web http://www.dinantia.com/ (versions en anglès, català i espanyol) tenen la presentació, explicacions, possibilitats i demostracions de l’aplicació. Tot és molt clar i intuïtiu. Els aconsellem la visita.

Els missatges els rebran per correu electrònic. També al mòbil un cop hagin descarregat l’app gratuïta (a Play Store, Google Play o Apple Store). Un cop baixada l’aplicació telefònica, cal registrar-s’hi. Tot és ràpid i fàcil.

D’entrada rebran els missatges a l’adreça electrònica que van donar amb la matrícula, però si volen canviar-la o afegir-ne de més, a la web de l’Institut trobaran un formulari per demanar-nos-ho clarament.

Ben segur que al principi podrà haver-hi algun error o defecte per la novetat, però l’institut s’esforçarà per treure el màxim profit de l’aplicació.  No obstant això, l’institut sempre els atendrà personalment quan ho sol.liicitin, com fins ara.