Participa a l’Erasmus Day el proper 15 d’octubre

El proper 15 d’octubre celebrarem l’Erasmus Day, una jornada de difusió dels projectes Erasmus on tots els interessats en aquests projectes de mobilitat internacional podren conèixer les propostes d’aquest curs.

#ErasmusDays és la campanya de celebració europea que posa en valor els beneficis d’Europa, mitjançant la difusió dels projectes del programa Erasmus+, implicant la comunitat educativa, les entitats involucrades i a la ciutadania en general.

Aquesta iniciativa oficial europea cerca mobilitzar als beneficiaris de projectes i xarxes professionals (estudiants, docents, formadors, pares i mares, personal no docent, alumni…), perquè a través d’activitats de comunicació i difusió comparteixin la seva experiència de mobilitat i cooperació a Europa i a tot el món, promovent les oportunitats finançades per la Unió Europea, l’impacte dels projectes Erasmus+ i els valors comuns europeus.

Per a la present edició en 2020 dels #ErasmusDays, es fomentaran les activitats en línia i esdeveniments virtuals per a la difusió dels projectes Erasmus+ en tots els sectors educatius. Les temàtiques específiques sobre les quals versarà aquesta celebració són: aprenentatge a distància o en línia, ecologia i medi ambient, salut, solidaritat i inclusió social. Així mateix es posarà també en relleu la comunitat plurilingüe de professionals de l’aprenentatge d’adults EPALE, que en aquest 2020 compleix el seu 5è aniversari.