Mostra de TR Ciutat de Cornellà

El dimarts 25 d’abril de 2017 va celebrar-se l’entrega de premis Mostra de TR Ciutat de Cornellà al Castell de Cornellà de Llobregat. En aquest cèrtamen, que enguany fa la seva XVI edició, es premia alumnes de 2n de batxillerat que han destacat en la realització del seu Treballs de Recerca. Hi ha tres categòries: ÀMBIT CIUTAT, ÀMBIT CIÈNCIES SOCIALS, ARTS I HUMANITATS I ÀMBIT CIENTÍFIC-TECNOLÒGIC. Aquest any, l’INS FRANCESC MACIÀ ha obtingut tres premis:

  • 1r PREMI de l’àmbit científic-tecnològic pel treball “El verí d’abella com a model per sintetitzar llençadores capaces d’atravessar la barrera hematoencefàlica.” elaborat per l’ISMAIL AMGHAR i tutorat pel Sr. Enric Arpio.
  • 2n PREMI  de l’àmbit científic-tecnològic pel treball “Microorganismes invisibles amb efectes ben visibles” realitzat per LAURA HORVATH i YASMINE AMGHAR i tutorat per la Sra. Yolanda Losa.
  • 3r PREMI de l’àmbit ciutat pel treball “Els drons al servei de la ciutat.” elaborat per PAULA VELLO IBORRA i tutorat per la Sra. Anabel Ruiz.

Desitgem l’enhorabona a tots!