La cantina del Macià

Des de fa dos anys l’institut Francesc Macià de Cornellà de Llobregat, porta a terme el Projecte “La Cantina del Macià”, gestionat pels alumnes de la SIEI amb el suport de tot l’equip de professionals que el formen.

El servei de cantina és obert a tota la comunitat educativa i ofereix esmorzars (entrepans freds, pastissos, magdalenes) i begudes (fredes i calentes) dos dies a la setmana (dimarts i dijous) a l’hora del pati de 10:25 a 10:45h.

El professorat té a la seva disposició una App des de la qual pot realitzar les comandes amb antelació des del seu mòbil o bé, encarregar entrepans a primera hora del matí per agilitzar el funcionament a l’hora del pati.

En aquests moments tenim 8 adolescents implicats activament en el projecte, tots ells tenen entre 14 i 16 anys i s’organitzen per a dur a terme totes les tasques necessàries com ara: les compres, la realització de les comandes, la neteja, els torns de barra de cada dia, els cobraments, etc.

La dedicació horària de la gestió de la cantina es complementa amb les hores de treball a l’aula SIEI i a l’aula ordinària, realitzant un treball de les competències clau de forma més funcional i pràctica.