Jocs de taula virtuals al MMACA

El Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) continua les activitats dels dimecres. Si amb la pandèmia has recuperat o començat a jugar a jocs de taula, o si pel confinament has hagut de deixar de quedar amb els amics i familiars amb els quals fas les timbes de jocs de taula, aquesta sessió, que tindrà lloc el dimecres 21 d’abril a les 18 h, tractarà sobre com es pot jugar a jocs de taula de manera virtual: plataforma, eines i recursos basats en la nostra experiència durant tot aquest temps de restriccions. També es faran unes partides a dos jocs de taula: MicroRobots de Devir i Penny Pappers al temple d’Apikhabou de 2Tomatoes.

Es tracta d’un taller adreçat a persones de totes les edats, a càrrec de Mónica Rosado (@monicarosado79) i Luis Cros (@cros_luis_77), membres de SET, grup de jocs d’ABEAM.

L’activitat és gratuïta. Si us plau, reserveu la vostra plaça i, si voleu, podeu fer-nos el donatiu que considereu. Per accedir a la sessió, cal connectar-se cinc minuts abans de començar via Google Meet a l’adreça que rebràs en registrar-te.